Köp eller hyr din hjärtstartare här

Hjärtstartare av högsta kvalitet

Hyra hjärtstartare

Att hyra en hjärtstartare har många fördelar.

Till att börja med slipper man en stor engångs kostnad som ett köp av en hjärtstartare innebär. Istället får man betala en fast månadskostnad under till exempel tre år. Månadskostnaden är då avdragsgill.

I denna månadskostnad ingår att vi byter ut hjärtstartaren om det mot all förmodan skulle bli något problem med den. Vi byter ut elektroder och batterier under hyresperioden. (Elektroder som används vid ett skarpt läge bekostar hyrestagaren). Vi sköter all service och ser till att den fungerar, ni behöver inte göra någonting.

Hyresperioden löper oftast på tre år och efter detta kan man antingen välja att förlänga hyresavtalet, köpa loss hjärtstartaren eller titta på en annan modell. Tekniken förändras fort och man vet aldrig hur det kommer se ut om ett par år, detta är en annan fördel med att hyra hjärtstartare. Ni har alltid den senaste tekniken. Vi rekommenderar Lifetek defibrillator vid hyra men har även andra modeller tillgängliga.

Att hyra hjärtstartare kostar mellan 299 SEK och 379 SEK exklusive moms beroende på modell. Läs mer om våra olika hjärtstartare under köpa hjärtstartare.

Kontakta oss gärna för beställning eller om ni vill veta mer om att hyra hjärtstartare.

Hyr en hjärtstartare


(Lämna tom)