Köp eller hyr din hjärtstartare här

Hjärtstartare av högsta kvalitet

Köpa hjärtstartare

Vi är återförsäljare av ett antal olika märken och modeller. Det går att köpa hjärtstartare direkt i vår webbutik här eller kontakta oss för en offert. Vi nås på telefon 020-121265 eller via kontaktformuläret.

När ni ska köpa hjärtstartare är det viktigt att både vi som leverantör och ni som kund kommunicerar om vad som är viktigt, till exempel i vilken miljö den ska användas, var den bör placeras. Att köpa en hjärtstartare är ett beslut som kan rädda liv, läs därför gärna igenom texten nedan för mer information om våra olika modeller.

För att göra det enklare för er som köpare har vi listat de för och nackdelar med varje hjärtstartare som vi anser finns.

 

Lifetek defibrillator

Lifetek defibrillator är en ny hjärtstartare på marknaden som är framtagen av det svenska företaget Lifetek. Fördelen med Lifetek defibrillator är att flera av funktionerna har utvecklats efter feedback från hundratals utbildningar i hjärt-lungräddning med hjärtstartare.

Lifetek defibrillator har en låg vikt på 2kg och en smidig väska för förvaring.

Bilder och mer infomation kommer inom kort

 

Philips HeartStart HS1 & Philips HeartStart FRx

 

Philips HeartStart HS1 - Köpa Philips hjärtstartare HS1

Världens mest sålda hjärtstartare med Philips och norska Laerdal bakom sig som utvecklare. Passar i kontorsmiljö och hemmet. Enkel och lätt att förstå sig på. En av de mest lättanvända hjärtstartarna i vårt utbud. Har den snabbaste uppladdningstiden med quickshock tekniken som gör det möjligt att ge en strömstör efter redan 8 sekunders analystid. Prismässigt ligger den i mellanskiktet. 14950 SEK exklusive moms.

Philips HeartStart FRx - Köp hjärtstartaren Philips FRx

Denna hjärtstartare är mer lämpad för tuffare miljöer, såsom byggarbetsplatser. Den är väldigt tålig och klarar att bli överspolad med vatten. Philips och Laerdal står bakom även denna modell. Prismässigt ligger den i det övre skiktet, 16950 SEK exklusive moms.

ZOLL AED+

ZOLL AED+ - Amerikanska ZOLL tillverkar denna modell med fokus på användarvänlighet och ett inbyggt HLR stöd. Detta är en tålig och gedigen hjärtstartare med många bra funktioner som stöder livrädaren i alla steg vid ett hjärtstopp. Den har ett inbyggt HLR stöd som talar om användaren gör tillräckligt djupa bröstkompressioner. Detta är väldigt viktigt för att patienten ska få en tillräcklig cirkulation och även något som till och med många "professionella" livräddare har svårt att få till. ZOLL AED+ leder användaren genom alla steg vilket är en styrka men även en svaghet då den kan uppfattas som omständig för en van livräddare. Priset ligger på 16269 SEK exklusive moms.

Saver One

Saver One - Vår billigaste hjärtstartare tillverkad av italienska AMBI. Enkel att använda utan några avancerade funktioner. Priset är 12200 SEK exklusive moms. Kvalitet till ett bra pris.

Primedic

Primedic - Tysk tillverkare, hög kvalitet och en mycket användarvänlig hjärtstartare med en kvinnlig röst till skillnad från de andra modellerna. Anpassar strömstyrkan efter patientens storlek med hjälp av en bioimpedansmätning. Pris 13800 SEK exklusive moms.

Kontakta oss gärna för en offert eller beställning


(Lämna tom)