Köp eller hyr din hjärtstartare här

Hjärtstartare av högsta kvalitet

Hjartstartare Pris

Priset på hjärtstartare varierar mellan olika tillverkare och modeller. I grund och botten är det strömstöten som skickas ut som är den livräddande funktionen vid ett hjärtstopp, detta är hjärtstartarens huvudsakliga funktion.

Därmed inte sagt att du ska köpa den billigaste hjärtstartaren. När vi säljer hjärtstartare rekommenderar vi de vi anser hålla högst kvalitet och vara mest lämpade åt kunden.

Flera faktorer påverkar priset, det kan vara saker som hur lång garantin är, användarvänlighet, HLR-stöd och vikt. Det är viktigt att veta att när man väl har investerat i en produkt som ska rädda liv att den fungerar som den ska. Därför fokuserar vi på kvalitet.

Media har rapporterat om hjärtstartare som har slutat fungera under akuta situationer. Detta kan bero på att det har brustit i rutinerna för hur hjärtstartaren ska kontrolleras och skötas. Det kan också bero på att hjärtstartaren inte hållt den kvalitet som förväntas av en livräddande produkt. Låt därför inte priset vara avgörande för vilken modell ni väljer. Vi kommer gärna ut till er och visar våra produkter om ni skulle vara intresserade.

Mer att läsa om våra respektive hjärtstartare finns under menyn köpa hjärtstartare.

Kontakta oss om ni vill veta mer om priserna på hjärtstartare.